Follow Us @soratemplates

21/11/2008

Kerja, kerja, kerja

Minggu exam sudah tiba. Lalala.
Jadual exam pun sudah dapat. Huhuhu.



Setiap hari kena jaga exam kat lab.



Pen merah harus baru ye.
Baru semangat nak check paper budak.
Lalalala.

:puteh_13:

Besok ada meeting dengan Boss.
Sabtu depan kena buat Hari Anugerah Pelajar Cemerlang.
Penat? Tak penat?
Tak tau.

Makanya.
Mental ini harus disiap-siagakan untuk besok.
Prepare la soalan-jawapan yang bakal ditanya pada besok hari.
Kalo kena marah?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kita tunggu besok ye.

4 comments:

  1. uikss tpt akk br nak start exam eh? diya br je hbs exam 17hb br ni. tp lepas2 tu, kena pegi lawatan plak. pg td br sampai umah. huhu

    ReplyDelete
  2. hehehehehe

    kita kan dah biasa kena marah2 ni kan Mira..

    kebal dah!

    :)

    ReplyDelete
  3. ~ hahahaha... cool la MC, buat muka kering skit... ;) ~

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥