Follow Us @soratemplates

18/02/2009

Entah


Entah kenapa dah mula bosan memblogging.
Membloghopping pun malas.
Asyik memfacebooking.
Bila dah rasa bosan mulalah mengediting.

:minimo_40:

Tu pun malasing jugak.

:minimo_42:

Di rumah pulak asyik sleeping.


:minimo_15:

Haiyaaaa....

:minimo_32:

post signature

10 comments:

  1. Jangan malas-malas blogging tok ehek. Ya lah mek simok mukak acc FB.. lak alu bertegar blog mek sik kenak abas lak ehek :|

    ReplyDelete
  2. wah! fb nang addicted...huhu..p blog2 juak kak...k k..

    ReplyDelete
  3. haha.. ktk pun kenak virus FB kah.. nang addict bah... teruskan memblog.. ada ms nang cemya.. asa malas jak.. hehe

    ReplyDelete
  4. gia lah kamek koh mira..dolok suka layan FB jak..tapi kinek tok jadi malas gik bila dah berblog tok..kadang semingu sekali pun jarang nak nyengok FB mek ya..pandey kurang minat gik nak mukak..nyaman gik lepak kat blog sambil ngerepak-ngerepak ...hehe..

    ReplyDelete
  5. fb nang addict tp baru2 tok macam malas jak.
    ya maknanya kitak pelu carik hobi lain, belagu kah? lagu entah nyanyian afgan kah..hehe

    ReplyDelete
  6. the same goes here... blog kmk dah berapa lamak sik di update... rasa nak bukak blog baru pun da...

    ReplyDelete
  7. mira : ok la tuh... there's a time kita akan rajin nak wat semua.. n there's a time yg kita akan malas tahap dewa.. tak kira la apa pun circumstance.. it's will happen.. huhuhu.. memang tak leh elak dah... ngeh ngeh

    ReplyDelete
  8. in the end u didnt realize u still blogging.. put back the fun in blogging.. enjoy ur life more.. do blog when u feel ok.. dun give up.. love the new layout :)

    ReplyDelete
  9. apa facebook myra ye...akak pun baru belajar ttg facebook..bakal nak jadi fb addict gak...

    ReplyDelete
  10. kamek pun dah start malasing memblogging juak.. byk keja...balit2 bilit, lelah gilak...terus tido sampey pagi... camya la rentetan...lalu sik berblog..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥