Follow Us @soratemplates

14/08/2009

Kembali ke pangkal jalan?


Perasan tak www.mimyara.com sudah bertukar semula ke mimyara.blogspot.com?
Aku sebenarnya tak puas hati dengan admin tu
Benda dah expired baru nak email suh renew
Baik takyah remind
Orang remind la before expired kan?
Ntah camne la buat keja
Malas dah aku nak renew
Semalam aku beria-iya nak renew tapi macam susah jer ikut link yang email tu bagi
So hari ni aku tukar balik setting guna blogspot balik
Huh.. padan muka
Kalo buat camtu ramai ar customer larik
YM pun cam malas nak layan jer
Aku senang jer.. takyah renew!
So back to basic... OK?


:minimo_41:


post signature

4 comments:

  1. hehehehe...besala admin tu kadang2 bengong...yg free juga ok kan mira :D

    Salam ramadhan :D

    ReplyDelete
  2. tu ler kak... salam ramadhan gak utk akak & famili

    ReplyDelete
  3. mc beli dengan sapa? amy nyer domain tuh sebulan sebelum expired dia duk email2, setiap hari plak tuh. naik tension ada jugak. so far, okeyh je hivehost punya service. ;)

    ReplyDelete
  4. dh majuk dh nie... xmo la renew

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥