3 comments
  1. waaa..sedihnya nk kene berpisah dgn anak...

    -bynie-

    ReplyDelete
  2. mira, awak yg daha da iman mesti lagi berat hati kan nak pegi
    kita yg baby masih dlm perut ni pun dh mula terpikir, nanti kalau kena out-station camne..
    nak tinggalkan baby ngan ayah dia??
    huhuhuh... dia sendiri mcm tak caya nak jaga...

    huhuhuu..siap sedia je lah nanti

    ReplyDelete
  3. itu ler pasal.. sib baik dok ngn famili nenek die leh jaga tp tetap sedih.. x pnh pn tglkan baby sejak 11 bln yg lalu (termasuk baby masih lam perut)

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.