Reformat

Hari pertama kerja di tahun baru.
Dah masuk kerja baru nak reformat semua pendrive masuk ke dalam external.
Dok cuti 2 bulan kat umah takde masa langsung nak buat keja leceh ni.
Huhu.
Takde masa kunun.
Leh cayer ke?
Lama tol menunggu semua folder kat dalam pendrive 8GB transfer ke external.
Buhsan.
Ni yang buat rindu Iman ni.



Tadi.
Iman tak bangun lagi masa Ibu pergi kerja.
Tapi Iman dah bangun kol 4 pagi untuk 'ulat time'.
Bagus betol anak Ibu ni kejutkan Ibu pergi kerja yer.
Nanti 6 petang baru Ibu sampai umah yer sayang.
Baru boleh mengulat lagi.


post signature

Post a Comment

4 Comments

  1. ya rabbi... lepas post tok baruk mek paham pa reti ngulat ya... hahaha

    ReplyDelete
  2. oo tedah ktk.. term k ibu-ibu ya.. ktk harus belajar juak... huhu

    ReplyDelete
  3. montel nya iman....geram!fully bf ke lagi?

    ReplyDelete
  4. aida, dah cmpur susu formula dh :(

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥