Follow Us @soratemplates

17/01/2011

Almost 2 years...

Semalam saya mem'bowling'kan diri bersama geng-geng Kolej
Almost 2 tahun dah tak main bowling
Masa pregnant tak berani main, padahal boleh jer kalau nak main
Lepas tu bersalin, c-sect plak tu, lagilah tak confident nak main
Ni Iman Madihah dah setahun, barulah saya cuba nak main lagi
Ok jer, takde sakit... nanti boleh main lagi
Ari tu main badminton, lari-lari pun ok
Sihat la kot kat 'dalam' tu

Silalah jangan gelak, ini bukan gaya bowler profesional
Iman Madihah pun menyebok sama

Balik dari main bowling, kitorang gi survey jam dinding untuk rumah baru di Wisma Satok
Jumpa Nabihah dan ayahnya, masa tu Mamanya takde lagi
Bila dah jumpa dan bertentang mata
Boleh pulak Mama Bihah blur bila jumpa Ibu Iman
Hehehehe..
Ni kali ke-berapa entah jumpa Mama Bihah
Kelak kita jumpa gik k, Nyza?


8 comments:

  1. kita pun dah lama tak main boling, last main tahun lepas. habis semua ke longkang.

    ReplyDelete
  2. hehehe... sy semlm 1st game jer maintain..pastu tgn dh bengkok...hihihi

    ReplyDelete
  3. lamak juak mek sik main ya kak.. bah, jum polah blogger gathering.. main bowling.. best eh!

    ReplyDelete
  4. ya lah oh... best2... bila ktk rasa mok polah? lak mek ajak ibu2 yg lain

    ReplyDelete
  5. Ibu Iman,
    hahaha.. kmk blur bukan apa, kita 2 sama k baju biru marek. kakya mek k innger itam, ktk k inner biru, mek k syria biru, ktk k shawl itam.. hahaha... ktk tauk tahun 2005 kmk last main bowling. kinek tok main rasa mek masuk longkang ajak.. hehe.. boleh la kita polah gahthering bowling ho, klak cdak ayah-ayah dok tepi jaga anak.. hehehe...

    ReplyDelete
  6. hahaha..ya lah best oh.. lak la amni atornya... ayah2 pun main juak lah baruk meriah...hehehehe

    ReplyDelete
  7. wah!bez nya main bowling..mun kmk diajak main bowling, kompom sik da org maok satu kumpulan ngn kmk...sb kmk nikam bola ya bukan ke depan..tapi ke belakang..mun ke depan, gerenti masuk longkang..hihihihi...
    bez eh ada anak..teringin juak rasa nyawa mek maok ada anak..tapi blm ada rezeki gik tok (T_T).

    ReplyDelete
  8. V,

    xpa, usaha tangga kejayaan... chaiyok2... azam thn 2011... hehehe

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥