Follow Us @soratemplates

27/01/2011

Fasha Sandha, what you give, you get back, dear..

Hihihi. Mau gelak jahat dulu. Seronok tau follow kisah cinta Fasha Sendat dan Jejai. Dulu kata Nora Danish 'perampas' Jejai dari dia. Ye la dia buat statement dia yang kenal Jejai dulu daripada Nora Danish. Tup tup.. sekarang ni apa sudah jadi??? Manyak kisian oooh. Hihihi... gelak jahat lagi.

Itu la. Orang cakap, what you give, you get back. Hihihi.. gelak lagi. Apa yang bagus sangat Jejai tu? Manyak duit? Sendiri mau ingat duit bukan segala.

Lagi.. orang manyak cakap, restu orang tua itu penting. Dulu pernah terbaca yang bonda si Jejai ni memang tak berapa nak berkenan dengan si Fasha Sendat. Tengok la gambar kat bawah, walaupun dah bercerai-berai tapi asik nak bawak bekas menantu bercuti sana-sini. Mana tak jeles Fasha Sendat kekasih hati si Jejai. Isk.. isk.. isk..



Walau bagus mana pun lakonan si Fasha Sendat, kat rumah kami ni memang haram tengok cerita dia. Harus ditukar ke chanel lain kalau muka Fasha Sendat muncul kat depan tv tu. Meluatlah dengar suara sendatnya tu. Ditambah lagi dengan kes² peribadinya daripada dulu lagi. Dulu pernah jugak heboh kes narkoba. Ingat? Tak ingat? Hehehe. Dia cakap dia cuma pergi rumah kawan jer. Tapi, tak siapa pun tahu kan? Tengok Radhi  OAG, berapa tahun dah menagih, baru sekarang terkantoi masuk rumah Pengasih.

Sekarang, wait & see saja lah. Kita layannnnnn jer kisah² percintaan artis ni. Hihihi.


Fasha Sendat jadi covergirl untuk majalah ni. Mesti hangat di pasaran kan? Kempunan dia nak nikah ngan Jejai. Mungkinkah mereka bersatu kembali? Eceh eceh..


Ibu Iman: Hanya mampu gelak² jer..


7 comments:

  1. sian kan k.pasha sendat..hehehe

    ReplyDelete
  2. cuba si jejai tu just jual apam balik jek ke..mampos si pasha sandar ni nak...syg sbb kaya jek tu..

    ReplyDelete
  3. uwek uwek.. padan muka si sendat ya! kmk org serumah-rumah anti ngan sendat sama juak ngan memey. tapi statement nya mcm menyalahkan nora danish jak koh... nasib si jejai ya berik kenyataan. sik suka sik suka ngan fasha! hehe..

    ReplyDelete
  4. hahahaha kmk pun ketawa jahat koh..hahah cerik rasa..

    ReplyDelete
  5. kak tina, bgn awal oii.. hahaha

    mrs fiza, sian ler jugak... hihihi... gelak jahat

    ilhamny.com, betol2... muka xde pn hensem sgt..

    nyza, samalah umh kitorang...

    v, mari kita tetak bersama2... har har har

    ReplyDelete
  6. padan muka.. mak suka hokey... hehhee

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥