Follow Us @soratemplates

26/01/2011

Strawberry Hemangioma dah mengecil...!

Apakah....??


Jangan ingat gambar 18SX pulak ye, tuan-tuan dan puan-puan.
Sebenarnya....


Ini ialah strawberry hemangioma anak dara saya.
Yang letaknya di pipi sebelah kanan.
Yang menjadi pemanisnya sejak berusia 30 hari lagi.
Masa lahir takde lagi strawberry hemangioma ni tau.

Kenape? Tak percaye?


Tengok tu Iman Madihah tengah tido.
Time tu lah masa Ibu curik snap gambar 'strawberry' Iman.
Tak best jugak lah bila 'strawberry' ni makin mengecil.
Dah takde dah trademark Iman.
'Strawberry' ni lah yang selalu orang tegur kalau bawak Iman jalan-jalan.
Especially Chinese la, sebab diorang cakap ada 'ong' sebab kaler merah.
Tapi melalui pembacaan, semakin baby membesar,
'Strawberry' ni memang akan semakin mengecil dan seterusnya menghilang.

Nak tau dengan lebih lanjut lagi apakah Strawberry Hemangioma?
Sila-silalah klik entri mengenai Strawberry Hemangioma ni.



9 comments:

  1. Ibu Iman, kita 1st time dgr psl strawberi ni. pipi gebu Iman mcm pakai blusher je. merah² comel. :)

    ReplyDelete
  2. wardah, kalau iman xde strawberry ni, sy pn xtau mengenai strawberry hemangioma ni

    ReplyDelete
  3. LAmaknya kenak ka Mira...? tedah..

    ReplyDelete
  4. aok..pemanis..dlok kazen mek kt dahi..kedak org india jak..tp dah besar tok..sikda gik..makin pudar nya.

    ReplyDelete
  5. salam knl ibu iman..

    yg ni kdg ada jgk kt kepala tu kan?

    ReplyDelete
  6. mrs fiza, salam kenal... 1st time ke ke sini... kt kepala? yg tu xtau plak sy..

    v, ya lah.. makin besar makin ilang nya..

    kak tina, dr nya kecik.. sebulan.. tp tok x sakit pun... nya merah cm taik lalat kt pipi jak

    mama aqeel, mcm salur darah tp timbul ats permukaan kulit...

    ReplyDelete
  7. as-salam... baby sy pn ade kat dahi.. tp mkin besar n bengkak... ade sejak umur baby 2 minggu...risaunye lahai..

    ReplyDelete
  8. as-salam..baby sy pn ade sejak usia 2 minggu.... skang baby dah 6 bulan.. mkin besar n bengkak kat dahi.. risau sgt...

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥