14 comments
  1. aok. tedah ha nya. kmk kak bc entry nya ria. piluk da ati. apa penyebab nya ow

    ReplyDelete
  2. ya lah ho... mun x slh kmk lung infection... plus lakinya smoker juak... ngejut mek rasa ya... bkn dh lmk sakit

    ReplyDelete
  3. ya la..nang sedih..lung infection..baru2 jak nya cerita pasal arwah nya skt2 gia..

    ReplyDelete
  4. sedih kak owh..sian jak...kmk yg belum berkuarga sendiri pun terasa juak maca blognya....

    ReplyDelete
  5. disebabkn mengejut ya lah nyuruh sedih n terasa gilak... mun mmg sakit kita dh prepare mental awal bah... sedekah jak fatihah ngn ngn arwah.. mudahan kembhoja kuatkan hati

    ReplyDelete
  6. assalammualaikum

    Dear ibu iman

    Tq dear. I'm trying to be strong for my family and my daughter, but... still there is the but... dalaman mek, jiwa mek... Hanya Allah yang tahu.

    Tq all for your kind support.. kata2 semangat.. i know ada yang dah sik tauk mauk padah apa.. i do understand bcoz when i meet all his friends, semua sik tauk mauk madah apa. When you look at their eyes, u know that there is no words to say.

    He died becoz of heart attack. So young. At the age of 38. he stop smoking dah dekat 2 minggu. Hmm.. may be Allah love him more than me. hmmm....

    Al-Fatihah.

    ReplyDelete
  7. ws Kembhoja,

    bila kita mengalami dirik pun dan org2 sekeliling yg close ngn arwah mmg xtauk nk mdh apa coz sidak nya pn mst sama mcm ktk... gik masih terkejut...

    mek hrp ktk kuat demi waris yg ditinggal nya ngn ktk.. semoga arwah tenang di sinun...

    ReplyDelete
  8. kamek rasa tersentap nengar... ya la maut tok mun nya nak datang, sik bertangguh nak owh...

    sama macam kes kakak kamek.. ninggal ngejut... umo bok 30...

    ReplyDelete
  9. Amni, menar kata ktk... kakak ktk ninggal ngejut ka? mst sama baya kmk jak

    ReplyDelete
  10. kamek baruk baca blog nya.. sedih mek maca..

    ReplyDelete
  11. Ya Allah... Kmk nangis baca mira... Al-Fatihah.

    ReplyDelete
  12. kesian, eh, kak ira... :'(((((((( nangis kmk bc... sik dapat kmk bayangkan mun kmk di tempat nya... mesti giya juak rasa... nauzubillahminzalik... tapi mun dah takdir, insyaAllah... Allah tauk pa yg terbaik utk kita... al-Fatihah...

    ReplyDelete
  13. kmk brk baca blog nya..sedih eh. sama macam kes pakcik kmk yang knk heart attack tiba2 jak di usia yang sama.dah la anak nya 5 orang gk kecik2..kita hanya mampu memberi kata2 semangat jak ngan nya. sikkan sama ngannya yg menanggungnya. takziah sekali gk utk kembhojha.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.