Follow Us @soratemplates

30/03/2011

Jackie Chan meninggal dunia?

Heboh! Antara percaya & tak percaya je. Biar benar Jackie Chan meninggal. Rupanya khabar angin jer. Ayah dia la yang meninggal sebenarnya.

LOS ANGELES 30 Mac – Laporan yang menyatakan pelakon terkenal, Jackie Chan telah meninggal dunia adalah tidak benar dan beliau masih hidup dan sihat ketika ini, bertentangan dengan khabar angin yang tersebar di Internet semalam.

Laporan yang menyatakan pelakon seni bela diri terkenal melalui filem “Police Story” itu meninggal dunia akibat serangan jantung menyebabkan ramai peminat setianya terkejut.

Laporan daripada laman web Yahoo!7news dan berita Australia sebelum ini menyatakan pelakon itu meninggal dunia akibat serangan jantung di hospital Los Angeles. – Agensi



Ibu Iman: no komen...


5 comments:

  1. huhuhu..kmk kejut juak bila adik mek tyk..tpi mcm bulak jak kan...obvious ada jak bulak..mun sik dh kuar tv..ehehe

    ReplyDelete
  2. nang jak bulak... bpk nya ninggal.. hehehe

    ReplyDelete
  3. mirul minat jackie chan kak... hahah... nang tertarik la nak macam....

    ReplyDelete
  4. ya kah? mun nya kena kuarantin xda nya tauk rumours tok... hehehehe

    ReplyDelete
  5. Ada kamek nenga brita tok. Kamek mikir memena nya ninggal. Duhal rumors jak duhal hishhh plek2 jak sinun eh..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥