14 comments
  1. share gne nak molah 3 column template lok..dari pagi tadik mek ngerja nya..sik jadi eh..

    ReplyDelete
  2. actually ktk perlu google blogger template + 3 column... then edit html setting jak... coba lok jak... google lok free 3 column blogger template

    ReplyDelete
  3. waseh.. sama-sama mira.. hehehe... sik sangkak juak tek kmk top.. hehehe... ada hadiah sik? hehe.. kidding.. :p

    ReplyDelete
  4. udah mek google sehari2...p bila nya appear nya masih juak duak column..erm..lak mek try agik..

    ReplyDelete
  5. nyza,
    ya lah tek hadiah birthday girl x terfikir gik... hihi

    sahm,
    mun x dpt juak, padah.. lak mek nolong... gud luck k..

    ReplyDelete
  6. salam..sy dah try n error byk widget top commentator di blog tp selalunya yg tu kejap ada lama x ada..tu tandanya kod yg diberikan x stabil. tp bila install kod yg u bagi ni nampaknya masalah tu dah selesai..thanks for sharing!

    http://zukidin.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ws daddy zuki, sy cuma berkongsi sahaja... thanks krn singgah ke sini

    ReplyDelete
  8. nice sharing..terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. xley wat pon...bile saye paste...ade name lain...name yg x prnh follow n komen entri saye...mungkin name dri follower tegar awk kot...tlg terangkan ckit camne nk wat...hihi

    ReplyDelete
  10. tq tuan tanah.. berjaya!!!! banyak kali try org lain punya, gagal..

    Domo mega: atas yg warna merah tu.. yg blogger sentral tu, ganti dgn url blog awak

    ReplyDelete
  11. thanks,dah lama cari tuto nih,dah menjadi pun,jom singgah blog nih. http://bicaradarihatiseoranghamba.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. ada sik top commentator untuk weekly pun ohh..lamak kmk crik hehe,,

    ReplyDelete
  13. MENJADI! YAY!! Thanks!! :D Btw, are you Sarawakian? Kalau swakian boleh baca ni >> http://vaneelea.blogspot.com/2013/02/paging-for-sarawak-bloggers.html :))

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.