1 comments
  1. skrg ni..mcm cepat sangat orang melatah..jd sume orang cam paranoid aje kan bab2 halal haram makanan ni.akak pn,sape yg share blog ppim yg ade kisah secret recipe tak halal tu,akak tag balik orang tu dgn jawapan dari secret recipe tu..yela,tak nak la kan..mende tak sahih disebarkan,last2 jadi fitnah pulak.kesian companye yang berniaga tu.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.