Follow Us @soratemplates

15/05/2011

Tenggelam - Timbul

Lamak dah sik update, busy koh, rasa macam sik cukup jak 8 jam di opis. Mala jak sik sedar dah kol 5, alu berebut-rebut packing barang sebab geng-geng dah nunggu. Maklumlah car-pool, susah kit nak balit aher. Mun driving dirik pun senang kit nak delay 5-10 minit, sekda urang kesah.

Tok pun di opis, jadi urusetia program 1 Malaysia, tapi molah kerja dirik pun. Mun sik, sik siap. Pasya mok claim cuti ganti juak. Hihihihi.

Eh, baruk sempat nak baca blog kawan-kawan seperjuangan. Mama Adam nanyak bila nak molah gathering agik, insya Allah minggu depan mok? Main bowling. Lamak sik main bowling, main tikam ke longkang. Insya Allah mun sikda papa lah. Takut ada urusan lain. Sik berani janji. Lak kita BBM k. Hehehe..

K lah kawan-kawan, lak da masa update gik. Daaaa~



2 comments:

  1. kak!! bbm kmk juak kak.!! hehe... gath time gawai sikda ka ?? g mamam steamboat mok ? hahaaha gik juak ku ngn steambot.. huhu

    ReplyDelete
  2. ztie, berik no pin ktk...lak mek x publish ctok... k?

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥