Follow Us @soratemplates

15/08/2011

Oops.. I did it again

13 minggu
Berat menurun daripada 46 kg ke 44.5 kg

"Kenapa ramai yang berat kurang hari ni", nurse bertanya kepelikan.
"Puasa...", jawab nurse yang seorang lagi.

Saya, hanya mampu tersengih je.

Dulu masa pregnant Iman Madihah, bulan puasa Hb low, drop ke 10
Terus dapat sticker berwarna untuk anemia
Tapi lepas tu, ok balik...drop masa puasa je

Sekarang berat pula drop
Nanti lepas raya nanti naik lah lagi, Insya Allah
Sekarang masih lagi puasa penuh... alhamdulillah
Teringin nak tamat puasa


5 comments:

  1. akak hb darah around 9-10 lebih je.jarang cecah 11.huhu.bulan puasa ni lg la..memang drop jd 9 lebih..doktor suggest amik Iberet,kene beli sendiri kat farmasi utk tingkatkan hb darah.berat pun samala..turun jg bulan2 posa ni..

    ReplyDelete
  2. tq ema :)

    so far so good mira punye hb ok... baru sekali tu jer la drop 10... ms bln puasa

    ReplyDelete
  3. lahaiii ringannya.. sy sblm preggy 65kg! skang trimester ptama+posa, turun jd 59..
    apapun, semoga sihat selalu..

    ReplyDelete
  4. za, sy mmg kurus... hihihi... kalo pregnant je dpt cecah 45 above

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥