Follow Us @soratemplates

08/09/2011

Aidil Filtri 2011 tanpa gambar famili

Gambar famili sememangnya 1 kewajipan masa hari raya
Entah kenapa tahun ni takde langsung pun bergambar time raya
Mungkin sibuk kot, kat umah sendiri
Semuanya kena sendiri, takde pembantu
Ayah Iman bantu pun setakat kerja-kerja orang lelaki jer
Macam tak best pulak takde kenangan 1st raya di rumah sendiri
Masa buat open house pun tak snap 1 apa pun gambar


Ada 1 jer gambar famili untuk raya tahun ni
Tu pun pakcik yang tangkap masa beraya kat umah dia
Hmm..
Kantoi pulak perut dalam gambar ni
Huhu..


8 comments:

  1. takpe, janji ada satu buat kenangan. boleh susn dlm album. comel je mira and keluarga ni, senyum manis sentiasa.

    ReplyDelete
  2. cha,
    tu la... psni lah nk ambik.. hehehe

    risanur,
    selamat hari raya kak..

    ReplyDelete
  3. sama la kita..cmeraman mkorg balit smnjg raya tok tek..:P

    ReplyDelete
  4. Hi Ibu, thats a beautiful family portrait. And you sure got one real dashing, handsome hubby.
    You and baby looking good too.
    Have a beautiful Sunday and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  5. Hepi belated raya aidilfitri! sori lambat merik ucapan raya ekeke. Beraya diumah baru la kitak taun tok? ehek..

    ReplyDelete
  6. cmyalah tek FnF... hehehe... selamat raya juak utk ktk & famili... lom abis gik syawal tok

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥