6 comments
  1. Mem, dekat poppies the spring ada jual botol tok. ari ahad ya tek mek g cya survey botol susu k adik bihah. hehe.. kakak bihah k botol susu MAM tp untuk adik nya lak plan nak k botol tommee tippie. heheh...

    best da tengok adik bihah scan marek. lucu doc saadiah, "nakpa nak encuwey ya"... heheh...

    ReplyDelete
  2. kmk beli online sbb nya promosi ria.. beli 2 agik berbaloi...

    menar? tahniah..

    ReplyDelete
  3. Kitak bleh pakei Dr.Brown juak.Nya bukan kaca, tapi bukan cheap plastic also.Selamat untuk baby ehek XD
    *Tekejut mek nangga kitak dah berbadan duak gik koh hehe..

    ReplyDelete
  4. FnF,

    lawak ktk juak... dh namanya rezeki, percayaklah... hahaha... bkn apa kmk ngepung umur yg semakin lanjut tok bah... hihihi

    ReplyDelete
  5. kaca betoii yek? eh x leh pakai bagi aqeel mau dicampak pecah botol tu!

    ReplyDelete
  6. skrg ni tgh tegar menjadi pengguna avent yg BPA-Free. kita tak pnh pun guna avent. dah beranak dua ni, haaa jadi best lak jadi pengguna avent.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.