Follow Us @soratemplates

12/01/2012

Botol Weego



Botol Weego Kakak Iman dah sampai semalam. Lupa pulak nak tunjuk kat Iman malam tadi. Balik rumah pun dah lewat, sidai baju dan tidur. Tak on tv langsung sebab takut Iman melekat depan tv tengok Jojo lah, Dibo lah, Timmy lah.

Hari tu masa booking nak beli, ingat nak beli 1 jer. Pastu teringat lak kat Adek, baik beli 2 terus. So takde la rugi sangat bayar kos posting. Hehehe. Ni untuk Adek yer. Preparation awal. Hehehe.


Kenapa Weego? First time ni beli Weego. Iman pun dah jadi pengguna setia Avent dah so kali ni nak try pulak botol kaca ni. Weego memang confirm BPA FREE sebab kaca. Alah membeli menang memakai. Untuk anak-anak, takpe.


6 comments:

  1. Mem, dekat poppies the spring ada jual botol tok. ari ahad ya tek mek g cya survey botol susu k adik bihah. hehe.. kakak bihah k botol susu MAM tp untuk adik nya lak plan nak k botol tommee tippie. heheh...

    best da tengok adik bihah scan marek. lucu doc saadiah, "nakpa nak encuwey ya"... heheh...

    ReplyDelete
  2. kmk beli online sbb nya promosi ria.. beli 2 agik berbaloi...

    menar? tahniah..

    ReplyDelete
  3. Kitak bleh pakei Dr.Brown juak.Nya bukan kaca, tapi bukan cheap plastic also.Selamat untuk baby ehek XD
    *Tekejut mek nangga kitak dah berbadan duak gik koh hehe..

    ReplyDelete
  4. FnF,

    lawak ktk juak... dh namanya rezeki, percayaklah... hahaha... bkn apa kmk ngepung umur yg semakin lanjut tok bah... hihihi

    ReplyDelete
  5. kaca betoii yek? eh x leh pakai bagi aqeel mau dicampak pecah botol tu!

    ReplyDelete
  6. skrg ni tgh tegar menjadi pengguna avent yg BPA-Free. kita tak pnh pun guna avent. dah beranak dua ni, haaa jadi best lak jadi pengguna avent.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥