8 comments
  1. betul kata mira tu, bila adik dah keluar nanti, akan ada la penyelesaiannya. kita hntr je tmpt yg sama. alhamdulillah, pengasuh baru, tempat baru, oni dgn aie survive. so far, balik kerja tak struggle sgt nak kena masak bagai, alhamdulillah juga abi jns tak kisah. jadual hari2 mmg lari habis la. hahaaa. tapi masih boleh handle.

    boleh punya, muda lagikannn???

    ReplyDelete
  2. xpat mintak transfer mem? sama lah kita tok mikir benda yg sama. kmk at least la laki mek off, nya boleh tolong diat2 anak2, p mun 2-2 keja, kmk lah yang bertanggungjawab utk hantar anak2 ke rumah mak mek. buat masa tok, mintak tolong mak mek jaga.

    next year bok hantar nabihah ke tadika. nak soh nya sekolah this year tp nya gik "bergantung" gilak & kelakar pun gik telo. masih k pampers juak.

    kinek tok mek ngan husband mek slow2 ngajar nya sak nya "matang" bok konpiden ngantarnya sekolah.

    tapi, best kan mira pengalaman macam ya. sik lamak gik ktk ho... camney baby tek, sihat? heheh..

    ReplyDelete
  3. tempat tu x jd masalah cha, masalah nk menghantar 2 org budak tu... takut si ayah kelam-kabut jer... lainlah kalau ibu, ibu supermak x sama dgn bapak.... hehehhe

    ReplyDelete
  4. so far xpat... mun dh nait pangkat baru dpt kali.. ya lah susah keja jauh2 tok... sian ngn laki... semua jak nya... tp mek rasa masa sidak kecik nang da susah kit, tp bila dh besar nyaman lah kit dh sekolah...

    adek sehat alhamdulillah...hehehe

    ReplyDelete
  5. Aieee. Ingat dah keluar adik tekk. Hehehe banyak keja juak kak oww

    ReplyDelete
  6. jadi, sebelum mira keluar sediakan la segala kelengkapan utk hubby. boleh punya. abi tu kalau dia mls dia suruh kita gak yg hntr. time tu lak sorang2 buat pangai. mmg naik hantu la kita. paksa angkut je. hahaaa.

    ReplyDelete
  7. cha, mmg camtu ler skrg.. kekadang terus letak dlm keta terus... tgl nk angkut budak kecik tu jer msk lam keta.... hehehe

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.