2 comments
  1. org tua nang giya, nya takut bila dah masuk kerja lak, baby nangis carik tetek.. hehehe...

    kmk tok dah prepare dirik nak deliver, ne doktor madah baby mcm mok keluar awal, sampey mek perintah berkurung seminggu di rumah, gurin & rehat jak. hehe...

    ReplyDelete
  2. kalau nurse PPUM hari tu pesan pada kita, training botol seeloknya masa umur satu bulan, itu pun kena pastikan emaknya sik ada disamping baby. emak kena keluar dan orang lain yg beri. tak hidu bau emak dia. sabar ek, dia kecil lagi mira. mmg mau berkepit aja.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.