Follow Us @soratemplates

09/04/2012

Bottle feeding training

Hari Jumaat hari tu PH di Sarawak so si Ayah ada kat umah so hari tu la Irfan start bottle training dia. Seperti yang dijangka, misi GAGAL! Memang magic la kalo terus berjaya.


Sabtu cuba lagi, masih GAGAL. Down jugak, sib baik tak letak susu banyak, sayangnya nak buang EBM yang amat berharga tu.


Ahad, makcik plak yang train. Kebetulan bakal BS ni ada datang umah, tapi misi masih GAGAL. Takpe, cuba lagi.


Orang-orang tua dah mula bising Irfan taknak menyusu guna botol. Saya, pekakkan telinga je. Orang lama ni memang tak paham!


Published with Blogger-droid v2.0.3

2 comments:

  1. org tua nang giya, nya takut bila dah masuk kerja lak, baby nangis carik tetek.. hehehe...

    kmk tok dah prepare dirik nak deliver, ne doktor madah baby mcm mok keluar awal, sampey mek perintah berkurung seminggu di rumah, gurin & rehat jak. hehe...

    ReplyDelete
  2. kalau nurse PPUM hari tu pesan pada kita, training botol seeloknya masa umur satu bulan, itu pun kena pastikan emaknya sik ada disamping baby. emak kena keluar dan orang lain yg beri. tak hidu bau emak dia. sabar ek, dia kecil lagi mira. mmg mau berkepit aja.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥