4 comments
  1. pakai y tiruan kut..hehe
    mm, preloved ring sling saya beli trough Mudah.my.. RM 70.. klu y baru dlm 100 lebih kut

    ReplyDelete
  2. Mira,

    Mmg ada org yg mcm ni... Ramai, cth... sekadar cth tau..hiks...
    PAR beli tudung Ariani, Gred Profesional beli tudung di jln Tar shj...hehehe.. maybe utk kepuasan diri sendri... bg sy terpulang pd individu selagi tak berhutang dan meminjam dan yg paling penting xmenyusahkan kite...hehehe... Sesetgh brg sy suka yg berjenama, sb tahan lama berpegang pd pepatah 'alah membeli menang memakai' tp klau ada yg murah tp kualiti setanding yg ori... Sy pilih yg murah :)

    ReplyDelete
  3. lea, ada tgk yg mudah tu tp lom beli lg, tq yea

    marya, mmg btol tu, kalo sy mmg jrg beli tudung yg berjenama, yg kt jln tar pn dh ok, tudung ni kn bermusim nnt beli mahal2 bila dh out season syg x pakai, mcm tdg bawal dlu, tp betol certain thing kena yg branded sbb nk pakai lama, cth yg x alah membeli ialah levis :)

    ReplyDelete
  4. sy rasa, sy takde pun barang jenama sgt. bagi saya kualiti lagi penting. hari2 sy pakai shawl RM8 je mira. hahaaa. baju sy paling mahal Rm250, itu kali pertama dan terakhir sy beli. sy jns tak kisah sgt.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.