9 comments
  1. ooh ., game ni wak pon baru tau., ;p

    ReplyDelete
  2. kalau dah mmg minat this game takleh buat apa dah kan ,tapi ni kan persis Teletubbies :)

    ReplyDelete
  3. Wah! comel jee heheh btw ,salam perkenalan. da follow blog ni #289

    ReplyDelete
  4. ehehehe saya pun tak tahu wujudnya game ni hehe..

    ReplyDelete
  5. ya Allah..comelnya baju ni. game ni glemer ye sekarang. ada nampak orang share pasal game ni

    ReplyDelete
  6. Comel tshirt comel juga si pemakainya. Tak main game among us tapi bila buat tshirt ni terserlah kecomelannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb karakter ni comel lah nk buat utk diorg sorg satu.. hehe

      Delete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.