Follow Us @soratemplates

23/11/2020

Customised T-Shirt Among Us

Sekarang trending pulak game Among Us ni. Tapi Kakmim pun tak pernah main game ni. Dengar daripada #theIMANs je. Dengar-dengar ada imposter. Siapakah imposter? Tak siapa pun yang tahu.

Beberapa minggu lepas ada lah tempah t-shirt Among Us dengan sorang kawan ni. Tempah sekali dengan anak buah sebab diorang main pun main sama-sama jugak. Setiap sorang ada karakter sendiri dalam game. Maka itulah yang dicetak untuk t-shirt mereka.

Tadaa.. 

Setelah lama diperam, semalam baru bagi diorang semua pakai. Macam sayang jer nak bagi diorang kotorkan baju putih yang suci bersih tu.

Ini si #anakno2 dan #anakno4. Abang dan Alan. Sama tak muka diorang? Orang kata diorang copy paste Ibu. 

 

Yang bestnya keluar jer dari kereta, anak-anak jiran kata, wahhh... baju Among Us. Suka betul ek budak-budak game ni. Kakmim memang bukan kaki game so memang takkan layanlah.

Korang ada main game ke tak? 



9 comments:

  1. ooh ., game ni wak pon baru tau., ;p

    ReplyDelete
  2. kalau dah mmg minat this game takleh buat apa dah kan ,tapi ni kan persis Teletubbies :)

    ReplyDelete
  3. Wah! comel jee heheh btw ,salam perkenalan. da follow blog ni #289

    ReplyDelete
  4. ehehehe saya pun tak tahu wujudnya game ni hehe..

    ReplyDelete
  5. ya Allah..comelnya baju ni. game ni glemer ye sekarang. ada nampak orang share pasal game ni

    ReplyDelete
  6. Comel tshirt comel juga si pemakainya. Tak main game among us tapi bila buat tshirt ni terserlah kecomelannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb karakter ni comel lah nk buat utk diorg sorg satu.. hehe

      Delete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥