Follow Us @soratemplates

04/11/2020

PS5 oh PS5


Viral ye orang beli PS5 2 hari ni sampai Kakmim pun terjebak jugak.

PS5 dah ada ke kat pasaran Malaysia? Kenapa ramai sangat yang update di medsos dah beli PS5 ni??

Jawapannya.. bayang pun belom ada!! Bayangan kotak jer yang ada. Mintak maaf la yang percaya. 

Ada member yang pm, komen, tanya berapa PS5 yang kononnya husband Kakmim ‘beli’ ni. Huhuhu. Mintak ampun ye. 

Dia tak beli pun. Kakmim guna filter jer kat IG. Jangan marah tau! Hihihi.

5 comments:

  1. hahah betul, filter ig skrg ni viral hahahaha

    ReplyDelete
  2. Penangan filter ig..harapan pelesu. Ramai tertipu.. huhu

    ReplyDelete
  3. macam2 filter sekarang kan kakmim hahahah

    ReplyDelete
  4. Macam2 filter ek sekarang ni.. nampak real pula tu

    ReplyDelete
  5. ramai sangat yang update di medsos dah beli PS5 ni kan

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥