Follow Us @soratemplates

24/11/2020

Review daripada Blogger Misya

Terlebih dahulu nak ucap terima kasih kat Misya. Terima kasih, Misya cantik.

.

Sini ada sedikit trivia untuk nama Misya. Misya ni adalah nama watak kepada anak Zainal Arief dan Kamalia Najwa dalam teledrama Sehangat Asmara hari tu. Hihihi. Takde kaitan pun dengan blogger Misya sebenarnya cuma Kakmim teringat nama watak dalam cerita tu je. Ok closed case.

.

Semalam kan blogger Misya dah review blog Kakmim dah. Malunya. Hihihi. Kenapa pulak kena review? Alaa.. sebab dulu Kakmim join contest Misya, alaaa yang berkenaan no 10 sempena bulan Oktober tu.

.

Tak pernah baca ek? Baca sini ye Segmen 10 Blogger Terpantas

.

Nak baca review dari Misya? Haa.. sini tau. Ada jugak review untuk blog blogger yang lain. So marilah menerjah blog Misya dan menambah ahli kenalan alam maya yang lain.


Betullah Misya, Kakmim menulis dari hati je. Terasa macam bercakap dengan blog ni sebab tu lah tagline blog Monolog Kakmim ni suatu masa dulu ialah ngerepak dalam hati. Ngerepak dalam bahasa Sarawak maksudnya membebel. Yes, membebel dalam hati. Sekarang dah malas dah nak membebel, baik tulis yang baik-baik je. Iyer dok? Biasalah dulu muda-muda dulu emosional sikit. Sekarang dah nak senior dah malas dah nak membebel. Dalam socmed pun jarang dah nak update status.

.

Manusia berubah. Kan? Insaf tak? Hahahaha.

.

Tapi.. lucu pulak baca nota kaki Misya tu, ada ke penulisan ganas? Macam-macam je. Hehehe.



5 comments:

  1. antara aktiviti yang kita boleh buat nk eratkan hubungan dengan kawan2 blogger.
    seronok juga sesekali kena review kan..

    ReplyDelete
  2. Hehehe penulisan ganas? Mungkin penulisan tu tahu kungfu 😀
    Apa pun, tahniah Kakmim. Memang seronok dan rasa dihargai apabila blog kena review.

    ReplyDelete
  3. hehehe ! bestnya ada org review blog kita kan :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kakmim terpilih. Seronok membaca kalau orang review blog kita kan.

    ReplyDelete
  5. wah...congrats!! nak gi terjah sana baca...

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥