14 comments
  1. Alhamdulillah. Moga ukhuwah kitak dua sampai bila-bila :) InsyaAllah, amiin.

    ReplyDelete
  2. salam kenal.

    memang best bila dapat kenalan baru. lg seronok boleh still keep in touch sampai sekarang kan.. moga kekal selamanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal sis... betul tu.. kwn yg sama minat kan? sbb kwn kita di alam nyata x semua suka bendalah blog ni

      Delete
  3. best kan kawan2 dari alam maya, jadi kawan alam realiti...apatah lagik mun berjodoh...kedak kamek and laki kamek..wakakakakkakakak

    ReplyDelete
    Replies
    1. aieeee... paduhal... cer citer lok... klmj cmne kenal dr blog

      Delete
  4. Ada a few gak la kawan dari blog saya dah jadi kawan in realiti. Siap travel sama2 lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. best... sbb sama minat kan?? minat blog.. minat travel... menjadilah

      Delete
  5. Wah.. bestnya bila kawan alam maya jadi kawan realiti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... best jugak kalau dikenang... cmne kenal? kenal dr blog.. haha.. camtu lah jawapannya

      Delete
  6. Alhamdulillah..silaturahim terus terjalin.
    Saya confused dengan dengan blogsphere atau blogosphere. sebab saya biasa gunakan blogosphere :)

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.