Follow Us @soratemplates

02/12/2020

Wordless Wednessday - Pemblog


notakakmim: susah dah jumpa blogger tegar di kalangan kawan-kawan di alam nyata sekarang. semuanya dah berpencen!

12 comments:

  1. ramai kan dah pencen, teringat dulu suka baca blog peejburhan, sekarang follow dia dekat iG je.. rindu nak baca blog dia huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah.. mungkin sbb medsos lg senang nk update.. dlu kakmim suka baca blog chika sampai skrg follow ig gia

      Delete
  2. Rindu rakan-rakan blogger yang sudah pencen. Marilah kita terus meriahkan dunia blogger. Happy blogging.

    ReplyDelete
  3. Oh istilah yang betul ‘pemblog’. Sebelum ini saya guna ‘penulis blog’ je ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pn br tau jugak.. selalu pakai englih jer.. blogger... hehehe

      Delete
  4. betul kakmim, ramai yang dah pencen. Saya masih pemblog since 2009 :)

    ReplyDelete
  5. Blogger femes zaman kegemilangan dunia blog dulu pun ramai tak menulis dah. Tapi ntahlah saya masih suka tulis blog dan blogwalking. Boleh dikatakan ni je media sosial saya yang aktif

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sal.. saya sejak rajin update blog skrg dh x brp dh dgn medsos lain.. mcm terbiar je fb tu.. hehe

      Delete
  6. pemblog..boleh la pakei frasa ya lekak tok..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥