8 comments
  1. hhahaha semlm nk jgk tgk smp abs tapi part depan dah membebel stgh jam... terus msk bilik tido hahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... hos tu mmg.. kalo diorg merepek sy ambik hp, BW je ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  2. dah final dah? habis dah rancangan ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yezza.. dh ada juara dh pun season 2 ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  3. Sampai ke final tak jugak saya tengok show lagu cinta kita ni.hihi
    Tahniah untuk pemenang.

    ReplyDelete
  4. sy baca je laa sy sbb sy x tgk rancangan ni hehehe

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.