Follow Us @soratemplates

04/01/2021

Final Lagu Cinta Kita 2


Malam penentuan untuk pasangan Lagu Cinta Kita 2. Malam final mereka telah membawa 2 buah lagu iaitu sebuah lagu rancak dan sebuah lagi lagu cinta romantis. Dan berikut ialah lagu-lagu pilihan mereka:


 Shafiq & Serra - Muara Hati, Naluri Cinta

Adly & Darling - Roadblock Hatiku, My Heart

Iss Arfan & Mya - Aku Cinta, Seperti Mati Lampu

Kael & Evie - Itu Kamu, Tunggu Sekejap

Khareez & Nadheera - Ceritera Cinta, Kuch Kuch Hota Hai


Dan pemenangnya memang dah jangka pun Khareez & Nadheera!! Feel itu ada dan soul juga di situ!! Terbaik keduanya.


Yang tak berapa menonjol malam ni ialah Adly & Darling, macam ada something yang kurang je. Mungkin pemilihan lagu kot.


Apapun tahniah buat mereka semua kerana telah sampai ke pentas final LCK 2.



Keputusan penuh Lagu Cinta Kita 2 (2020-2021) ialah seperti di bawah:

Juara - Khareez & Nadheera

Naib Juara - Shafiq & Serra

Tempat Ketiga - Iss Arfan & Mya

Tempat Keempat - Kael & Evie

Tempat Kelima - Adly & Darling


8 comments:

  1. hhahaha semlm nk jgk tgk smp abs tapi part depan dah membebel stgh jam... terus msk bilik tido hahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... hos tu mmg.. kalo diorg merepek sy ambik hp, BW je 😂😂

      Delete
  2. dah final dah? habis dah rancangan ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yezza.. dh ada juara dh pun season 2 😂😂

      Delete
  3. Sampai ke final tak jugak saya tengok show lagu cinta kita ni.hihi
    Tahniah untuk pemenang.

    ReplyDelete
  4. sy baca je laa sy sbb sy x tgk rancangan ni hehehe

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥