13 comments
  1. stress juga ni bila work from home lama2 sbb manjang meeting..lps tu tk kira waktu

    ReplyDelete
  2. ada kerja yang rasa selesa di office kan dari bekerja di rumah..
    kalau cousin saya katanya x jalan WFH ni.. gangguan banyak..

    ReplyDelete
  3. Selamat menjalankan tugas. Senyum selalu.

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan urusan kerja kakmim :)

    ReplyDelete
  5. BDR feel dia lain. Betul, tak tenteram kalau kerja tak settle.

    ReplyDelete
  6. Salam Mim.. Ish, maaf la saya baru tau blog ni.saya budak baru belajar(walaupun bukan budak dah) .๐Ÿ™ˆ
    Malunya dok balas komen mim rupanya mim lagi hebat berblog..baca kat blog cikgu Amie br tau
    In sha Allah.. Saya akan mai lagi

    ReplyDelete
  7. Bagus Kakmim, bawa bekal. Selamat bekerja, ye.

    ReplyDelete
  8. mok sikit sandwich ya..haha..

    stay safe kakmim..

    ReplyDelete
  9. Tahun tok belum ada rezeki BDR. Wuhuuuu. Bertabahlah eja boom boom chakk.

    ReplyDelete
  10. Kerja di rumah (wfh) ni banyak cobaaannn...

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.