Follow Us @soratemplates

12/04/2021

Giveaway Sampul Raya Hipster


Fuh!! Ingatkan tak sempat nak join GA by Fiza ni. Rupanya hari ini last day. Sekarang ni dah jarang dah join GA yang dianjurkan sahabat blogger. Masa tak berapa nak mengizinkan dah. Pagi ni sebelum fokus tugas hakiki menyempat lah sekejap ke sana ke sini baca komen blog kawan-kawan.


Oh, ya mudah jer nak join GA Fiza ni. Baca ni.


1. Buat satu entry bertajuk : Giveaway Sampul Raya Hipster
2. Letakkan banner dan backlink kan kepada link entry ini
3. Publish entry dan letakkan link penyertaaan blog dalam entry ini.



Kakmim kalau dapat ni memang simpan atau bagi kepada orang special je. Selalunya Kakmim macam tu lah. Suka simpan benda-benda yang customised. Mungkin rare kot so sayang nak bagi orang, apatah lagi kalau orang bagi kita, lagilah sayang. Hehehe.


Tapi musim raya macam ni kalau beli online selalu je dapat sampul raya percuma. Hehehe. So far belum dapat 1 pun lagi. 
 

10 comments:

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥