Follow Us @soratemplates

11/08/2021

Wordless Wednesday: Kari Daging Dalam Tin Yeos

Penyelamat di kala hormon malas melanda.
Sedap!
Tapi susah nak jumpa dah sekarang.
 

24 comments:

  1. Salam. Kari dalam tin dan dalam paket Brahim tu pernah cuba, bole tahan sedapnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg brahim ni x pernah cuba.. nnt boleh lah nk try.. thanks ye rekomen ๐Ÿ‘๐Ÿป

      Delete
  2. Betul tu...sbg penyelamat time malas melanda...time hujung2 bln..time tetamu dtg mengejut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena ada stok ni.. kalau mkn ni goreng telor mata je setel ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

      Delete
  3. Jarang2 beli kari dalam tin
    Selalunya sardinlah.

    ReplyDelete
  4. Hari tu beli kari ayam untuk stok abak bujang tapi macam kureng.Daging nampak macam sedap ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayam mmg x sedap kak.. anak2 x suka ayam kari yeos ni tp kalo daging diorg suka

      Delete
  5. hah cepat dan pantas ni
    cik nor kalu malas2 masak emm. menu dlm. tin cam ni la
    he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu sy stokkan brand yeos atau adabi je.. selain dr tu jarang beli kak

      Delete
  6. tak penah try, sedap ea. nanti cari.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Boleh la cuba nnt.. komen sedap ke tak.. hihi

      Delete
  8. Ni selalu beli untuk travel. Hehe

    ReplyDelete
  9. shida beli ni time betu2 mls msk..skali nasi2 tapau hahaa aduhai ^_^

    plg ssh jumpa kambing kak..brand adabi..

    ReplyDelete
  10. saya je ke baru tahu yeos ada keluar produk macam ni, ingtkan air sahaja hahah noob betul saya

    ReplyDelete
  11. Dah lama tak makan. Dulu-dulu suka cecah kari ni dengan roti benggali.

    ReplyDelete
  12. Ini kalau tak sempat masak or nak bawa ke mana2 tempat travel memang sangat sesuai kan . Just panaskan je

    ReplyDelete
  13. Betul betul penyelamat ni kalau tiba tiba hormon malas datang. Tak pun nak cepat masak.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥