Kalendar 2023 Tupperware Brands

Dah penghujung tahun macam ni pun masih ada jugak yang email nak softcopy Sarawak Almanac tahun 2022. Nah saya bagi dulu kalendar Tupperware Brands untuk tahun 2023


Kalau yang nak print, boleh download softcopy dalam format PDF di link bawah ni ye.











 

4 Comments

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥

  1. Boleh tampal atas meja atau dinding ni, terima kasih Kak mim!

    ReplyDelete
  2. Yang penting tengok public holiday dulu

    ReplyDelete
  3. Saya suka mentelaah kalender.

    sambil merancang sambil berangan..pastinya public holiday dan dan tarikh gaji dalam perhatianšŸ¤­šŸ¤£

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form