Mulakan Hari Dengan Senyuman dan Sarapan

Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat blogger yang singgah di sini pagi-pagi. 
Mulakan hari anda dengan senyuman.. dan juga sarapan 😊


Kitak sarapan apa pagi tok tek?

 

10 Comments

Penafian:

Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥

Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.

Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.

Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!

  1. Assalamualaikum...pagi kak...lama gak berkunjung ke sini.....sarapan paginya sehat banget...ada makaroni yah..buah anggur dan secangkir teh..sarapan saya lumayan berat..bubur ayam😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... selamat pagi... sedap tu bubur ayam

      Delete
  2. Assalamualaikum, selamat pagi...wah..dah sarapan ye..Akak x sarapan lagi..kejap lagi baru nak pi beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... sebelum org lain sampai ofis sy mmg dh setel sarapan... hehehe

      Delete
  3. Wsalam, pagi ni tak ambil breakfast sebab malam tadi supper mi goreng 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haippp... kena bekfes jugak sikit kak.. hihi

      Delete
  4. morning dear mim!! i cuti ari ni (Selangor) hehehe tp mr hubby tak cuti (kilang dia tak amik cuti/tak bg staff cuti)

    ReplyDelete
  5. Waalaikumussalam.
    Pagi tadi bawa bekal sarapan nasi putih lauk ikan bolu kari asam pedas, tambah telur masin, daun salad dan tomato.

    ReplyDelete
  6. mkn lempeng dadar je pg ni😁

    ReplyDelete
  7. sarapan yang menyelerakan...kmk macam biasa...sarapan jak apa yang ada terutama oat campur dengan kismis dan telur separuh mantak hehehehe

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form