Hujung Minggu Yang Panjangggg

Hari ni bos bagi half day je sebab besok dah gawai. Walaupun macam nak stay je untuk si…

Sakura Berguguran

Viral di FB orang-orang Kuching bila pokok-pokok di kiri kanan jalan sepanjang Jalan Su…

π†π€ππ“πˆπ€π π‚π”π“πˆ 𝐑𝐄𝐇𝐀𝐓 (𝐆𝐂𝐑): πŠπ„ππ€πˆπŠπ€π πŠπ€πƒπ€π‘ πŒπ€πŠπ’πˆπŒπ”πŒ & ππ„πŒππ„π‘πˆπ€π 𝐀𝐖𝐀𝐋 𝐀𝐖𝐀𝐑𝐃 𝐖𝐀𝐍𝐆 π“π”ππ€πˆ

Kerajaan melalui pembentangan 𝐁𝐞π₯𝐚𝐧𝐣𝐚𝐰𝐚𝐧 πŸπŸŽπŸπŸ‘ telah bersetuju: πŸ”΄Kenaikan…

Pengalaman Memandikan Jenazah

Seminggu telah berlalu. Terlalu cepat arwah ibu mertua saya pergi. Sama seperti arwah a…

Anak-Anak Soleh Beraya

Cerita throwback hari raya ke-8 Tiba-tiba mereka bertiga ni semangat nak beraya di ruma…

Perginya Tak Kembali

Bismillahirrahmanirrahim.. Tak tau bagaimana nak mula. Ada masa lapang je bukak blogger…

Kenangan Manis PJJ 2016-2019

Sempena hari Khamis kita berthrowbacklah ye. Ini kisah zaman #theIMANs semua masih keci…

Lepak Potluck Edisi Raya

Potluck pulak edisi raya tapi semua takmo pakai baju raya! Hahaha. Bila dah berkumpul m…

Load More
No results found