Follow Us @soratemplates

01/08/2008

Kemalasan Melanda

Blogging from: My Office My College

Tau tak? Aku rasa malas sangat ni. Kerja sebenarnya banyak sangat.
Laporan pun tak siap lagi tau.
Laporan KSP.
Kajian Semula Pengurusan.
Bosan la aku nak buat laporan-laporan macam ni.
Bukan bidang aku kot.
:puteh_23: :girl_12: :puteh_10:


Pastu.
Aku pegi 1
blog ni.
Dan download smiley icon yang comel-comel nih. Hihihi.
:girl_9::puteh_20::girl_4:


Malam nih aku fly ke KL.
:puteh_19: Yeay! :puteh_13:


pss... happy friendship day!

2 comments:

  1. Kt mesia, xsure saya leh tgk berapa peratus tp awk tryla ushar2 langit & matahari ptg ni hehehe....

    ReplyDelete
  2. ~ MC dtg KL malam nie ker? amy sangat la busy. tak tau sempat jumpa MC ker tak. esok ader site visit. before nak g site visit tuh kena pulun wat keje la dulu. huhuhuhu....

    hari ahad pun boss suh pi site. adeh... amy nak servis keta, masa utk diri sendiri pun tak dek nie. sedihnya.... ~

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥