Follow Us @soratemplates

25/08/2008

Macam-macam ada

Oh, ya
Entri sebelum ni didelete atas sebab-sebab tertentu

:mJahat:

Aktiviti malam ni
YM dengan Ema
My ex-classmate
Gelak sorang-sorang dibuatnya
Flashback zaman sekolah
Bila dikenangkan balik
Macam skema pun ada
Tapi suka sangat mengutuk orang
Especially budak asrama
Huhuhu
Jahatnya aku

:mGuilty:

Hah
YM jer kerja ko munyit
E-bank soalan tak upload lagik

Jeles ngan Naz eh
Semangat ada jak u

Syabas eh


:mGelak:

Cerita zaman sekolah
Cerita gak plan nak reunion
Tak dengar cerita lagi dah
Dulu berkobar-kobar jer aku
Boleh plak aku terlupa
Ooops..
Ni nak kawen punya pasal la ni
Risau la
Selagi lom selesai majlis kawen tu
Selagi tu fikiran aku tak tenteram

:mThinking:

Cerita pasal kawen
Ema cerita pasal dia temankan member kitorang pegi beli baju
Baju tido sexy you!

:mBerangan:

Ahaks
Maka aku pun terpikir
Aku kena beli jugak ke?
Wakaka

:mWekk:

Nak beli yang macam mana?
Hahaha

:mSmoking:

Eh, takyah la fikir dulu
Reunion tuh
Nak mula camne ek?
Aku pun lost
Tak tau nak promote camne
Friendster la kot
Forum?

Hmmmph...

psst... macam-macam benda yang aku nak fikir

6 comments:

  1. ~ maju tido SEXY? miahahahahaha.... kena beli tuh, nak amy hadiahkan ker haper? hahahahaha.... :P

    btw, bulan posa last year, amy managed gather my schoolmates(batch amy) dlm 40 orang untuk berbuka puasa. amy buat nih just amy ngan sorang lagik kawan amy. kiranya, 1st time la dpt kumpulkan seramai tuh. hebat la jugak amy nih. hikhikhikk...

    1st sekali, mc kena la announce kat frenster, forum n what so ever yg melalui internet nih. pastuh, kena suh org2 yang tahu tuh pas kan berita tuh kat mereka-mereka yg tak bukak internet. sebabnya, bukan semua ada frenster n so on kan. dlm pada tuh, mc mmg kena forward kan sms kat seberapa ramai yg mc ada contact. tuh lagik senang nak dpt feedback.

    tapi, mc kena decided nak buat kat mana semua tuh sebelum announce. kalau tak nanti haru sebabnya banyak sangat idea org lain. baik mc pikir sendiri jer tempat tuh.

    wish u good luck la ekhh... insya-Allah bleh nya nak buat reunion. tak susah pun nak kumpulkan org nih. cuma perlukan sedikit kesabaran la. ~

    ReplyDelete
  2. amy nk hadiahkan?? boley gak..
    wakakakaka

    ha.. nk tips cenggini la
    tq tq..
    dh promote kt frenster dh
    tp x ramai yg respon
    forum pn dh buat
    x ramai yg sign in
    sign in pn x aktif
    termasuk shaye
    hahaha

    yakin boleh..
    insyallah

    ReplyDelete
  3. amy..jom kita hadiahkan baju sexy tu jer utk wedding mira..hehe

    ReplyDelete
  4. wakakaka..
    alu ngumpul stok bj sexy la i

    wakakaka

    ReplyDelete
  5. bajuu tido sexy..huhu..kak mira, kak mira..(sambil geleng2 kepalak) huhu

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥