6 comments
  1. ~ maju tido SEXY? miahahahahaha.... kena beli tuh, nak amy hadiahkan ker haper? hahahahaha.... :P

    btw, bulan posa last year, amy managed gather my schoolmates(batch amy) dlm 40 orang untuk berbuka puasa. amy buat nih just amy ngan sorang lagik kawan amy. kiranya, 1st time la dpt kumpulkan seramai tuh. hebat la jugak amy nih. hikhikhikk...

    1st sekali, mc kena la announce kat frenster, forum n what so ever yg melalui internet nih. pastuh, kena suh org2 yang tahu tuh pas kan berita tuh kat mereka-mereka yg tak bukak internet. sebabnya, bukan semua ada frenster n so on kan. dlm pada tuh, mc mmg kena forward kan sms kat seberapa ramai yg mc ada contact. tuh lagik senang nak dpt feedback.

    tapi, mc kena decided nak buat kat mana semua tuh sebelum announce. kalau tak nanti haru sebabnya banyak sangat idea org lain. baik mc pikir sendiri jer tempat tuh.

    wish u good luck la ekhh... insya-Allah bleh nya nak buat reunion. tak susah pun nak kumpulkan org nih. cuma perlukan sedikit kesabaran la. ~

    ReplyDelete
  2. amy nk hadiahkan?? boley gak..
    wakakakaka

    ha.. nk tips cenggini la
    tq tq..
    dh promote kt frenster dh
    tp x ramai yg respon
    forum pn dh buat
    x ramai yg sign in
    sign in pn x aktif
    termasuk shaye
    hahaha

    yakin boleh..
    insyallah

    ReplyDelete
  3. amy..jom kita hadiahkan baju sexy tu jer utk wedding mira..hehe

    ReplyDelete
  4. wakakaka..
    alu ngumpul stok bj sexy la i

    wakakaka

    ReplyDelete
  5. bajuu tido sexy..huhu..kak mira, kak mira..(sambil geleng2 kepalak) huhu

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.