9 comments
  1. ~ saya terasa!!! hehehehe.... main2 jer la. tapi tuh la kan, amy pun kurang suka gak if bukak blog yg lama sangat nak loading. rasa cam nak hempuk jer pc tuh. padahal pc tak salah... ~

    ReplyDelete
  2. macam paham dan setuju ngan apa yg kak mira katakan tu,

    icon orang menari kat tp add anda itu cukup menarik:)

    the thing u've mentioned about
    psst... macam la blog aku ni best sangat kan? bluwekk..
    Actually it doesnt take a good chef to comment, this nasi goreng is too salty right? so go on commenting :)

    kinda agree about some blog does bling bling, kinda slow for us non broadband to load... would take ages!! eheh:/
    i have lots and lots of blog dat i've interested in but the deco was too bling bling... so i've choose to stop instead...

    kinda dangerous to be asking this but here it goes:
    regardless of my feeling, what do u think bout ToMyPocket?

    ReplyDelete
  3. amy,
    hehehehe... kan?
    sian pc tu kena hempuk free :p

    meo,
    saya pun budak baru belajar
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. pocket,

    #1-kak mira? hahahaha

    #2-ye ke? thanks

    #3-komen membina i x kisah beb.. hehe

    #4-kita serupa.. terbantut nak baca bila dh sakit mata walaupun i broadband... huhu

    #5-personally, bout ToMyPocket.. ur entry sgt creative... i suka... then ur piccas also marvelous... suka jugak... hehehe...

    overall.. good job! boleh buat org nk dtg utk baca sekali lg.. hidup blogging!!

    ReplyDelete
  5. salam..cudnt agree more ngan kak mira..biarla blog tu crita tentang real life kan..not to much of boasting around...

    apapun salam perkenalan.

    ReplyDelete
  6. sy suke entry ni... sgt setuju... :)

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.