Follow Us @soratemplates

22/08/2008

Panas

Blogging dari ofis

Pagi-pagi lagi dah buat aku hot
Mood dari umah bukan main bagus
Sampai jer ofis... aarghhhh!!!

:puteh_9:

Semalam kan aku tak gi ofis
Aku ingatkan orang-orang paham
Tolong punch untuk aku
Tapi hampeh
Nama aku pagi dan petang - kosong!
Takde siapa yang tolong punch aku
Kalo turn aku, aku punch semua orang
Mau tak panas hati aku ni!
Panas tau! Panas!


:puteh_15:

pssst... takde mood nak buat kerja!

11 comments:

  1. ya nyuruh asa sik best jak mun nulong urg oo.. kita ikhlas mok tolong.. p mun time kita, sik sidak ingat..

    geram geram geram!!!!

    ReplyDelete
  2. ~ lor, siannya kat MC. ingat kan semalam mmg MC bercuti. so kalau tak punch kena potong gaji la ekhh? ~

    ReplyDelete
  3. ema,
    ya la xda mood ri tok..

    amy,
    xtau la.. x pnh lg x punch lgsg

    ReplyDelete
  4. next time revenge.. hihihi.. xp0ng pegi sorok kan kad dorang.. hampeh jek kan orang xreti nak bace udara nie..
    :D

    ReplyDelete
  5. sheilazrien
    x pnh bt cmtu kt org..
    sendiri simpan jek
    dlm hati

    ReplyDelete
  6. oitss mem..hampeh nya juak..ney tek terit jak dah set the day b4 ya..kmk xtauk crita pun.aritok kurang sihat.nang atas katil jak

    ReplyDelete
  7. peh!!
    buleh plak punch utk orang,
    pocket kna scan,
    suma orang ada barcode kat blakang nametag,
    scan baru kira masuk keja,
    tak scan tak masuk keja,
    potong gaji setengah jam bg sesiapa yg lama 1minit hingga 29 minit,
    kalau lamat 92 minit?
    well potong dua jam nyer gaji lah!!

    oleh itu, teramat la pocket jeles ngan mira yg buleh punch utk orang lain tu!!

    ReplyDelete
  8. naz,
    tedah...demam ka?

    pocket,
    actually tgh cuti tp kena punch jgk
    pas punch balik
    better suruh org punch kn?
    hehehe

    ReplyDelete
  9. bulih kena tindakan tatatertib tau kalau punch kan card org lain ...
    hehehehehehehe
    (mcm la aku tak pernah buat)..

    ReplyDelete
  10. alinone,
    masa cuti jer mtk tlg punch
    hehehe

    naz,
    oh..bagus la.. dmm molah kuih kali
    ekekke

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥