Follow Us @soratemplates

26/09/2008

Menjelang hari raya





Hari ni ramai yang last day kerja kan?
Termasuk saye
Hehehehe
Seronoknya
:pandaGeli_05:

Adik-adik pun semuanya akan balik hari ni
Pasti rumah akan kembali meriah
Dan hoo-haa-hoo-haa
Baru ada semangat nak raya
Baru ada semangat nak buat kuih
Yeay!

:pandaGeli_27:

Sempena kesempatan yang ada ini
Saye, Cik Mira, nak mintak maaf sekiranya ada tersilap kata
Atau tersilap taip
Ayat-ayat atau perkataan
Yang telah menyentuh atau menyinggung
Perasaan saudara dan saudari
Yang selalu berkunjung di sini

:puteh_23:

Maafkanlah yek
0-0 lah hendaknya
Saye ni pun manusia biasa jer
Yang tak lari dari khilaf
Semoga saudara saudari
Diberkati dan dirahmati olehNYA
Amin

:pandaGeli_08:

Kepada blogger yang berada di sekitar Kuching
(Zie and the gang)
Dijemput untuk datang ke rumah
Umah mek sentiasa terbuka
Tapi call lok lah takut mek sikda di umah

:pandaGeli_32:

Lagu raya untuk korang :pandacloud_08:
Selamat Hari Raya......!



8 comments:

  1. selamat hari raya mira.. maaf zahir batin ek?

    take care during raya..

    ReplyDelete
  2. ayu
    selamat raya gak utk ayu
    ayu pun sama
    take care ;)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya aidilfitri...maaf zahir & batin...
    semoga myra gembira di samping family...

    ReplyDelete
  4. risanur,
    semoga akak pn happy gak di samping famili

    selamat ghaye!

    ReplyDelete
  5. selamat hari ray juak.. dtg umah mek oi.. hiks

    ReplyDelete
  6. kak, selamat hari raya... maaf klw de slh pape ye ;)

    ReplyDelete
  7. buat tokey blog....

    Selamat bergembira di hari raya...
    Moga ceria ceria selalu...

    Salam aidilfitri dari utara :)

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Myra sekeluarga

    Semoga bergembira di hari yang mulia ini
    Dan selamat balik kampung !!
    :)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥