21 comments
  1. dem...
    aku pun baru tau...
    ingat aku ni seorang pemalas...
    rupenye aku kene sindrom ni gak...
    isk...

    ReplyDelete
  2. hajime,
    welcome to the club
    kita penghidap lazititis
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. wakakakaka..
    amek pun mok jwak welkan in da club pmalas tak ya..wakakakaa

    mek pun salah sorg pengidap pnykt ya :P hehe

    ReplyDelete
  4. Mira, blog ko pun ada pop-up. KM penah dulu kena wabak Egipidis-Cikedis, besa dengar?

    ReplyDelete
  5. KM.
    ada pop-up gak ke? waaa...tensennya.. cmne eh nk solve nihh

    cikedis?? mkn keropok ke?

    ReplyDelete
  6. wehh pemalas lok.. hiks padahal mek pun sama jak palinh malas nak dtg mun ad ajoin club2 hahah!

    tp mek sik dgolongn penyakit ya.. sikit gik lah coz mek rajin sukan..wakakka =D

    ReplyDelete
  7. sakit ni sakit paling kronik sbb x de ubatnya...
    he3..

    ReplyDelete
  8. ayu,
    ya benar.. xde vaksin jugak
    huhuhu

    ReplyDelete
  9. sekarang ni saya kena sindrom laparitis di siang hari...

    ps: salam perkenalan. pertama kali ke sini

    ReplyDelete
  10. lazy tukor jadik lazitis ek? kekeke!!!

    haku ngidam kobabngistiss kekee :D

    ReplyDelete
  11. gua tiap2 hari kena penyakit tu dowh
    siut je

    ReplyDelete
  12. ~ tetiba plak nak gelak guling2 komen dari syam. hahahaha.... lapatitis?? amy pun terkena sidrom lapatitis and lazititis nih. hehehehe... ~

    ReplyDelete
  13. haha... caiyok, Kak Ira, caiyok! keep going walaupun sindrom lazitismu menyerang! ;)

    ReplyDelete
  14. time2 nak raya ni lagi laaa laziiii rasanya kan MC... kak riani ni dok menghitung ari...tak sabar nak cuti
    :D

    ReplyDelete
  15. hahaha... ingatkan amende la td.. skrg baru faham... sory lambat pickup.. hahaha

    Adry Sabry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  16. quadititis?
    lazititis?
    aiyarkk..
    sumpah xpaham !

    ReplyDelete
  17. haha... sepanjang masa aku ada penyakit itu..

    ReplyDelete
  18. hello, kak ira :) just wana say that i'm heading back to Kuching... msjbox ktk kmk sik dpt pakei, sik tauk kenak, eh...

    ReplyDelete
  19. rase macam bace karangan mase sekolah dulu:D

    nice blog..

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.