Follow Us @soratemplates

22/09/2008

Perkara yang aku meluat

Nasib baik aku tak cuci KB semalam.
Tadi sebelum kelas habis hujan lebat gila.
Macam nak ribut.
Nak balik ofis takleh, so aku stay tunggu hujan reda.
Reda jer hujan aku terus balik ke ofis.

:puteh_11:

Baru masuk bilik, kroni gitau ada berita sedih.
Besok ada meeting.

:puteh_22:

Nengok atas meja.
Ada 2 memo meeting besok hari.
Dah la besok kelas 3 jam, bila nak ganti kalo batalkan kelas.
Tak suka, tak suka!

:puteh_14:

Dah la Jumaat ada meeting lagi.
2.30 petang plak tu!
Memang nak perangkap orang yang balik awal.
Ye la, hari Jumaat last day.

Uwaaaarggghhh....!
Tak suka meeting.....!

:puteh_9:

Tolong lah.


7 comments:

  1. sepatutnya akak ada meting kul 2.30pm tapi diberitahu tunda kul 1.15pm..kelam kabut akak dibuatnye utk bgtahu semua ahli mesyuarat...almaklumla akak urusetia mesyuarat...best sbb tak yah wat minit mesyuarat..tp ada 2 meting hari khamis ni...

    ReplyDelete
  2. ~ iskh, amy tak suka meeting. kalau meeting jer, mata automatik cam ngantuk2 gitu. tambah plak bulan2 posa nih. hikhikhik... ~

    ReplyDelete
  3. meeting memang bosan,
    kalau kat kilang pocket yang dulu,
    tetiap ari tiga kali gitu gitu ado meeting.
    boring boring.
    diorang sengaja tu mira,
    nak halang anda dari balik awal :)

    ReplyDelete
  4. Sabar sabar... dugaan semua tu

    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  5. x bez gilak ka meeting..huhu
    mek lom pernah masok meeting aie.
    fuhhh..selamat² mek dr kebosanan :P

    xpa²..tawakal ajak la ow..hehe

    ReplyDelete
  6. meeting dekat2 nak raya mmg mengjengkelkan kan?isk..
    x pe.. sabar..sabar..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥