Follow Us @soratemplates

29/10/2008

Jiwa Kacau

Kadang-kadang,
apa yang kita nak,
apa yang kita impikan,
tak dapat.

Sedih kan?

Macam mana ye kalo nak hilangkan tabiat tu?
Tabiat ---> Nak jugak! Nak jugak!
Tak kira mesti dapat.


Dan sangat sedih kalo tak dapat.

6 comments:

  1. ~ MC nih cam amy la. kalau nak sesuatu tuh, mesti NAK JUGAK!! hikhikhik...

    nak apa sebenarnya nih? muka cam sedih sangat. ala2 lepas nangis pun ader gak. ~

    ReplyDelete
  2. knp ni kak...
    what happen?
    akak da nk kawen...
    ceria-ceria la skit...
    klu bf akak tgk nnti
    sedey kang...

    :)

    ReplyDelete
  3. amy,
    ada la.. kacau habis jiwa ku ini

    amer,
    langit x selalunya cerah
    kena ingt tu je

    ReplyDelete
  4. kita hanya mampu merancang jaak.. takdir yg tentukan uwaaa!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum, kak ira :)
    if you're meant to have it, insyaAllah dalam apa-apa cara pun ktk akan dapat asalkan kita berusaha n berdoa. if you're not meant to have it, pasti da kebaikannya, kan? mungkin Allah nak berik ktk something yang lebih bagus? ;)

    ReplyDelete
  6. mim.ya.ra.alif : fila pun tgh cuba nak 'melepaskan' ni.. coz ada pepatah kata.. let it go.. coz kalau dah memang hak kita.. it will come back.. tp mampukah ya??? errrr...

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥