6 comments
  1. ~ MC nih cam amy la. kalau nak sesuatu tuh, mesti NAK JUGAK!! hikhikhik...

    nak apa sebenarnya nih? muka cam sedih sangat. ala2 lepas nangis pun ader gak. ~

    ReplyDelete
  2. knp ni kak...
    what happen?
    akak da nk kawen...
    ceria-ceria la skit...
    klu bf akak tgk nnti
    sedey kang...

    :)

    ReplyDelete
  3. amy,
    ada la.. kacau habis jiwa ku ini

    amer,
    langit x selalunya cerah
    kena ingt tu je

    ReplyDelete
  4. kita hanya mampu merancang jaak.. takdir yg tentukan uwaaa!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum, kak ira :)
    if you're meant to have it, insyaAllah dalam apa-apa cara pun ktk akan dapat asalkan kita berusaha n berdoa. if you're not meant to have it, pasti da kebaikannya, kan? mungkin Allah nak berik ktk something yang lebih bagus? ;)

    ReplyDelete
  6. mim.ya.ra.alif : fila pun tgh cuba nak 'melepaskan' ni.. coz ada pepatah kata.. let it go.. coz kalau dah memang hak kita.. it will come back.. tp mampukah ya??? errrr...

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.