Follow Us @soratemplates

18/12/2008

Wedding 2 - Akad Nikah

Piccas dari pro cameraman man dijangka siap on Monday. Tak sabarnya nak tengok hasilnya. Entah jadi cam apa. Before majlis start lagi aku dah sound cameraman & crew yang aku ni tak reti berposing dan aku selalu ada masalah tang mata bila tangkap gambar. Hehehe. Sendiri jer tau kelemahan sendiri kan? Hehehe. So yang aku hapdet buat masa ni cuma piccas yang ditangkap sendiri oleh adik dan pak Su aku jer.


Saat menunggu dipanggil keluar dari bilik.


Dub dab dub dab...



Sah sudah.... menjadi isteri kepada Abdul Nizam.



Menerima mas kahwin daripada suami.



Pengantin lelaki sedang membaca taklik.



Blogger yang hadir semasa hari akad, Eyna dan adik-adiknya.


14 comments:

  1. Selamat pengantin baru Mira.. ku doa berbahagia selalu and semoga kekal hingga ke anak cucu XD

    ReplyDelete
  2. ~ baju mc tuh baju kurung ker? gambar yg di kiss tuh sweet tapi bergegar la plak. tak per, cameraman nya mesti clear. ~

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah...sudah menjadi isteri orang...

    ReplyDelete
  4. audio,
    makseh... :)

    amy,
    aah.. bj kurung moden... nape?
    tu gambo zoom dr jauh sbb tu nmpak cm gegar

    risanur,
    alhamdulillah.. ;)

    ReplyDelete
  5. lawanye akak..
    ni upin ckp...
    ekek

    ReplyDelete
  6. peranten sempat updet blog. nyelepat juakk eh. mun kamek tek ngadap laki jak lah sik betah ngadap tenet!!! hehehhe anyway congrats slamat penganten baru, smoga bahagia selalu. di cucorr rahmat , jereki , smua lah myra oh :)

    ReplyDelete
  7. mim.ya.ra.alif : selamat mantin baru (ikut ayat anak sedara... huhuhu).. kamu nampak laen.. tp sgt cantik..seri pengantin ek.. lurve ur pelamin.. simple but sweet..

    ReplyDelete
  8. eee......best na juah eh! nangis sik ktk lepas ya?

    ReplyDelete
  9. mira cool ada juak time akad..xnmpk nangis pun

    ReplyDelete
  10. selamat penganten baru. semoga bahgia & kekal ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  11. sweet~~~u looked gorgeous~~ Slamat pengantin baru~~v(^_^)v

    ReplyDelete
  12. selamat pengantin baru pacit bakat n kaka chrome!!

    semoga bahagia ke anak cucu cicit!

    ReplyDelete
  13. mira..chantek lah..

    backdrop tmpt nikah tu chantek...

    ReplyDelete
  14. alemak... kiut la.. kalah ekin mawi gitu

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥