Follow Us @soratemplates

22/12/2008

Wedding 3 - Majlis Sanding

Majlis sanding di umah lelaki dan perempuan telah diadakan serentak pada 14 Disember 2008. Walaupun hujan turun agak lebat di awal pagi tetapi alhamdulillah berhenti dan tidak mengganggu perjalanan majlis. So far majlis berjalan lancar cuma hujan turun sekejap-sekejap di tengah hari.


Saat menjejakkan kaki di rumah pengantin perempuan.


Bersanding di umah perempuan.


Bersanding di umah lelaki.


Semasa di umah pengantin lelaki.


Upacara memotong pulut kuning.


Takmo potong kek, ada pulut kuning yang simple jer.


My parents.


My flowergirls.




14 comments:

  1. ~ owhh, majlis umah MC ngan pengantin lelaki serentak ekh? dekat sangat ke rumah korang 2? ~

    ReplyDelete
  2. amy,
    aah... dekat jer... x sampai pn 30 minit

    ReplyDelete
  3. wah2.. kawin jugark akhirnyee.. tahniah hehehe

    ReplyDelete
  4. Ktk yakah?? Tahniah.. Jgn lupak ngan blog owh.. Hihi..

    ReplyDelete
  5. merah nya myra...nampak sweet je myra pakai warna merah :)

    ReplyDelete
  6. yerRRr...mirah jak baju pengantin eh ehek XD

    ReplyDelete
  7. bersuap2 plak...
    malu den nengok..
    hihi..

    ReplyDelete
  8. what could i say~~ u r gorgeous in red~~~ v(^_^)v

    ReplyDelete
  9. chantek na ktk ehs..harus la ooo..kawen hanya sekali.oh oh..kmk gik teruja..
    mudahan berkekalan sampai bila2 :)

    ReplyDelete
  10. Miraaaaa!!!
    Congratulation, walaupun pocket tengah sibuk mengemas rumah ni,
    POcket nak kena jugak mengambil peluang utk wish u
    Happy kahwin!! (Ada ker wish cenggini?^^)
    Moga Panjang Jodoh, murah rezeki berdua nanti:)



    Lawaaaa nyer pengantin pompuan:)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥