Follow Us @soratemplates

29/12/2008

Wedding 5 - Kamar Beradu Pengantin

Kalo aku pergi majlis kawen kan, tak sah kalo tak nengok bilik pengantin. I like. Hehehe. Bila time aku plak yang dapat peluang hias bilik pengantin aku sendiri, apa lagi, memang la I like.


Dari pintu kamar pengantin


Di suatu sudut 1


Di suatu sudut 2


Di suatu sudut 3


Di sudut yang lain.


Di sudut yang lain 2


Di sudut yang menghadap tingkap


Thanks kepada mereka yang bagi hadiah.


Adik-adik perempuan dan sepupuku.

Sangat puas hati sebab dapat menghias bilik pengantin ni sendiri dengan bantuan adik-adikku. :)


5 comments:

  1. Teruja jak asa bila nangga orang kawen tok eh hehe. Especially bila nangga bilit pengantin dihias kacak sekali dengan set katil etc.. Actually kamek tok nang suka bab2 interior design. Ya lah rindok nangga hehe. Insyaallah umur panjang murah rezeki.. giliran mek gik tahun depan hehe XD

    ReplyDelete
  2. mira..deco sendirik ke?? mmg puas kan klu dpt deco bilik sndirik!

    kreatif!

    ReplyDelete
  3. yuhuu...saja menyinggah..dah siap pics dr adel tek?..

    ReplyDelete
  4. audio,
    bakal pengantin 2009.. shopping jak di dubai... kain murah nk? hehehhe

    yong,
    aah.. yg ganti kelambu tu jer bukan..

    innaz,
    dh siap dh.. lak embak ke opis

    ReplyDelete
  5. ~ cermin ikea yg beli hari tuh ekh?? lawa la bilik pengantin. ~

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥