Follow Us @soratemplates

30/01/2009

Banjir lagi...? part 3


Ujan dah berenti so gi work seperti biasa.
Macam ri marek juak jalan sik berapa jem, maybe rami urang masih cuti.
Surprisingly, air di area Bau masih belum surut!
Ada umah yang masih ditenggalam air.


Dan.

Jalan nak ke Serikin, simpang rah traffic light ya.
Sik dapat dilalu keta.
Air tinggi.
Nangga urang jalan kaki jak makei jeraya ya tadik.



Sekian saja melaporkan dari Pekan Bau.

:mRambut:
Ahaks.

post signature

9 comments:

  1. mcm kapal singh waria jak melapor brita...

    ReplyDelete
  2. fadli,
    aok... anak didik...hua hua hua

    ReplyDelete
  3. ~ hahahaha... jadik pemberita tak bertauliah nih. :P ~

    ReplyDelete
  4. ehehe ktk nak g serikin ka??

    ReplyDelete
  5. Ada sik sidak berperauk? Mun ada.. rindok naa ambik gamba sidak eh ehek XD

    ReplyDelete
  6. Hey hi..your idea in everything makes me amaze.Keep doing things like this.By the way i am Ramya.i have added your link to my Blog,i hope you will do the same and share ur ideas with me.Bye.HAVE A GREAT DAY.

    ReplyDelete
  7. mira : banjir ke? alahai.. take care ok..

    ReplyDelete
  8. laporan banjir ni.. hehe
    eh.. mira kat bau ke..

    ReplyDelete
  9. hi..salam kenal..

    bace blog amy and dia kata nk bace version swk kat ur blog...so, here i am...

    me love to learn loghat...interesting...hehehe

    sy dh pernah gi sarawak..kuching..serikin...lovely place

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥