Follow Us @soratemplates

03/01/2009

Duniawi

Sebelum ni memang aku ada rasa semacam jerk tapi aku ignorekan perasaan itu. Aku takmo nak fikir negatif.

Mungkin kah?
:mThinking:


Aku takmo fikir tapi aku kena fikir jugak. Moden dah, tradisional?


Tapi....
Kenapa mesti aku?
ENGKAU puas ke bila aku begini..?


5 comments:

  1. Mek asa...mek tauk apa dipikir kitak koh. Well, apapa pun.. think positive k. Not to say that kita sik nak cayak benda camya. Sentiasalah berdoa n dekatkan dirik dengan Allah. Kuatkan semangat.. jangan biarkan perasaan menguasai dirik sampei kita rasa down. :)

    ReplyDelete
  2. audio,
    ya lah.. kmk xmok kalah.. biar jak la.. mun menar, kelak tuhan jak balasnya.. tq anyway..

    ReplyDelete
  3. cool k dear..rambut sama hitam tapi hati lain2 kan..apatah lagi zaman skrg...rambut pon dh mcm2 kaler pe lagi hati org kan..dunia skrg walau dh moden pon masih lagi ada antagonis yg berfikiran kolot...lagak mcm moden tapi aduss ati Tuhan je yang tahu..biarlah Allah je yg membalasnya..yang penting mira sabar dan zikir banyak2 ok..tk care

    ReplyDelete
  4. uikss.. nape ni.. mira.. hadiah mira tak pos lagi ni.. kaki shima tak larat la jln jauh skrg ni.. ntah bila la.. meh sini la amikk.. hehe.. sgt jahat shima ni.. relek ye.. hepi tau .. hepiiiiii :))))))

    ReplyDelete
  5. ~ erm... berfikiran positif okeyh? maybe betul2 alergik tuh. just pray for the best. ~

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥