13 comments
  1. aa sian ktk~~camne tgn ktk leh cacaat?? cacat mena2 ka? or selauk sik bait2 ka??

    ReplyDelete
  2. achika,
    cacat sementara jak tam blister ya..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak ira. zen da padah dgn kmk keadaan ktk time nya embak ktk ari jemat ya. baruk aritok kmk dapat online. mun sik, nang adik kmk yang bongsu yalah menguasai internet dgn laptop kmk, huhu. kak ira, embak banyak-banyak bersabar, ok? insyaAllah, semuanya akan bait. kmk doakan agar ktk sembuh dengan cepat. kuasa Allah jauh maha besar gik dari sapa-sapa pun, yang paling agung. mudah-mudahan ktk akan tetap redha dan bahagia walau apapun yang menimpa. jangan takut, sedih and putus asa, ok, kak ira. ktk ada family and hubby ktk yang tersayang yang sentiasa menyokong and sayang dgn ktk :) kmk balit ukm isok kol 6am, kak ira. take good care :)

    ReplyDelete
  4. eyna,

    ws.. mek pk ktk dh blt ukm tek.. bait2 la balit k... zila dh blt dh.. thanks coz mdoakan kmk..

    ReplyDelete
  5. Insyaallah lak2 bait nya. Banyak2 doa. Make sure kitak molah medic checkup gik lak hoh. Actually niat nenek kitak ya pun bagus juak. Sik salah nak try bah.. berubat cara modern n cara tradisional.. asalkan sik benda ya sik terpesong dari aqidah n menimbulkan syirik jak la hoh.

    ReplyDelete
  6. isk xpahammmmm sy bace..

    isk tok pehe kewe baco..


    :P

    ReplyDelete
  7. shino,
    hehehe... mintak mahap... huhu

    ReplyDelete
  8. sian ktk tok.. hehe.. paham.. tp nak rep blk tak reti
    relek.. mcm mak shima kat.. sabarrrr..

    ReplyDelete
  9. oo tedah tgn ktk... oo tedah ktk sik mkn burger McD.. hehehe.. Sabar jak owh.. semoga cepat bait ya..

    ReplyDelete
  10. mira!!! kesian mek nangga kitak
    !!!!! sedih mek baca!!! dah lah bok kawen.............................

    mira, sedih mekkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... mok nangis juak.. kamek pun congek juak lately... gineylah?

    mun ada papa, padah k.. rasa2 nang ada urg molah kah?

    ReplyDelete
  11. ~ siannya... amy pun paham tapi tak reti nak reply balik. kehkehkeh...

    sabar tau mc. doa banyak2. sakit nih kekadang ade hikmahnya. ~

    ReplyDelete
  12. shim,
    mmg ler sabar jer ni... sedih ada gak

    onggon,
    makseh.. tiap ari jak rs mok mcd sbb x dpt double cheesenya.. hehe

    ema,
    boh la nangis.. ktk indah gik emo.. apa2 mek gik dpt apdet blog.. walau taip slow2 k 2-2 belah tgn

    amy,
    thanks... reti pn reply nih.. huhuhu

    ReplyDelete
  13. cungek kah..sikpa, dolok ngadu ngan kwn, nek tok ada yang tersayang untuk ngadu..:) happy always!

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.