Follow Us @soratemplates

20/02/2009

Keraskan Kepala, Pekakkan Telinga

Terasa muak dengan hal-hal di Kolej.
Taklimat tu, taklimat ni.
Meeting tu, meeting ni.

:minimo_24:
Sekarang ni ada taklimat dari Ambank Insurance apa ntah.
Mesti nak buat promotion.
Tapi yang aku pelik kalo nak promote pun kenapa mesti kat student?
Kalo kitorang, takpe gak, masuk akal.
Student?
Isk.. ye pun nak promote target tu kena la betul.
Tapi..
Aku dengan membawa kepala batu takmo jenguk taklimat tu.
Malas la aku.

KJ sekarang dah macam lalat dah sindir-sindir, perli-perli.
Aku tetap keraskan kepala, pekakkan telinga.
Muahahahaha.

:minimo_20:

Bosan tau!
Mengajar jer takleh ke?

:minimo_40:

post signature

9 comments:

  1. sabr jak lah.. jgn dipikir gilak hal di tpt kerja. bila pulang, lupakkan segala perkara yg berkaitan dgn kerja..

    ReplyDelete
  2. mira : biasa la tuh.. kengkadang target yg tak munasabah.. seperti fila.. selalu ditarget oleh mereka yg nak suh buat kredit kad.. apa kes?? hahhhaa

    ReplyDelete
  3. heheeheh
    layankan je lah smua tu mira
    biasala tu..
    kat tmpt keje mcm ragam kan

    ReplyDelete
  4. wahahah.. keja kamek kedak ya juak..ne ada ngajar ajak.. byk menda lain gik ma... agik2 ngn ILP tok... Multitasking ngn sinonim ngn ILP and JTM

    ReplyDelete
  5. Target sik bertempat. Apa laaa sidak Ambank ya ekekeke. Aih bok la mek prasan theme blog kitak baru koh :|

    ReplyDelete
  6. Bawa bertenang & relax. Dah balik rmh. Lupakanlh segalanya...

    ReplyDelete
  7. KJ ya mesti ada taik LALAT di biber nak.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥