6 comments
  1. ~ sama la kita.. amy pun malas jugak nih. tapi malas amy kira ok skit la sebab memang tak dek kerja pun. hehehehe... :P ~

    ReplyDelete
  2. oh, kesian kak ira... sik pa, polah sikit-sikit. kelak-kelak mesti habis juak kerja ktk, insyaAllah :) all the best! ;D

    ReplyDelete
  3. mbak bersabar... jgn stress gilak.. jaga2.. k.. :)

    ReplyDelete
  4. mbak rilek bah..atur jak kerja sikit2..lamak2 abis juak..camney langkawi tek? byk beli cokolet tek?

    ReplyDelete
  5. Meeting adalah masa paling sik produktif.. Hehehe..

    ReplyDelete
  6. kitak orang makey fail jadi rekod mengajar boleh taip kali nak. kamek orang cikgu2 di sabah dah dilarang menaip nek tok, back to zaman dolok2 make buku kak ya mesti tulis tangan. sabar jak lah, rasa cam org ketinggalan zaman jak.. alasan sidak nya org sik logik langsung

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.