4 comments
  1. Dugaan nya lah tuk Mira.. sabar dan bykkan berdoa semoga mendapat keberkatan ramadhan. Semoga tok aki ktk cepat bait.. :)

    ReplyDelete
  2. salam mira..
    bila kita tgk org peknen, kita akan kata BEST NYA PEKNEN...tp bila kita lalui sendiri masa2 peknen..br kita tau, x mudah rupanya nk bergelar ibu ni....
    Mira kene banyak rest...tgh sarat2 ni byk risiko...so kene hati2 k...
    Semoga selamat melahirkan nnti ...
    Bynie doakan yg terbaik....

    ReplyDelete
  3. yoh, kak ira... banyaknya kerja ktk polah? ilek-ilek isap gam... (jgn benar-benar isap gam,eh... perumpamaan jak, hehe... ;p)
    zain padah nenek laki dah semakin sihat. dah dapat berjenaka dah nya, hehe :)
    take good care, kak ira! sik lamak gik baby mok dtg ya! ;)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya, Mira. Mohon maaf zahir dan batin.
    Sabar jak, nang ya ujian utk para ibu. Ya lah pahala org pregnant tok berlipat ganda. Lagik mun dah beranak kelak, keluar dosa dari seorang ibu dan jadi seperti bayi yg baruk lahir juak.
    Kamek harap mun baby kitak dah lahir kelak, kita pilih utk breatfeed exclusivey sampe 2 tahun. Sik mustahil utk seorg ibu bekerjaya utk fully BF. Lelah sikit, tp berbaloi. Cam kamek tok pun terpaksa wean off anak mek nombor 2 ya masa nya 7 bulan sbb pregnant gik pas ya susu pun tiba2 kerin. Insya Allah, after deliver bulan januari 2010 kelak mek continue to nurse both nya ngan adik nya.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.