Follow Us @soratemplates

24/12/2009

Akibatnya....

Insan kecil yang terabai akibat ibunya yang leka mengonlinekan diri untuk bloghopping, facebooking, downloading, bla-bla-ing. Inilah akibatnya....



Oh, kasihan anak Ibu. Insan kecil dan comel ni pun satu, lepas dapat 'ulat' mesti tido. Bila tido jer Ibu baringkan di sebelah Ibu. Ibu pulak sambung balik online. Mudahnya.



Sedap jer Iman Madihah tido. Kekadang dalam tido Iman senyum-senyum. Agaknya ni lah yang Iman senyumkan.


Sekpalah Ibu, Ibu main jak tenet puas-puas, lak Iman dah besar sikpat Ibu nak mentenet agik bah, Iman kaco Ibu, Iman tekan-tekan keyboard Ibu, Iman tarit kabel-kabel semua, Iman paksa Ibu layan Iman ajak. Keh keh keh. Mun mok tenet, Ibu mesti suruh Iman main game dolok. Hihihi.

Entahlah, sekarang ni dok sibuk bloghopping balik. Menjejak member-member blogger seperjuangan semasa mula-mula blogging dulu. Semuanya macam dah lost contact. Rindunya. Sesiapa yang mengenali blogger nagacute suatu ketika dahulu, beliaulah Ibu Iman sekarang.  

Hihihi. Jangan marah. Tu lah akibatnya suka sangat bertukar identiti.




post signature

5 comments:

  1. masa tok, nya tauk tido jak .. hheehe lak dah besar alu pening..tapi tetap best nar sik..*pengalaman ngan anak buah dirik mpun..hehehe*

    aok, kmk pun kompius juak time ktk bertukar identiti..

    ReplyDelete
  2. hehehe.. suka bah ngeliru urg.. :p

    ReplyDelete
  3. cutee..ya mek malas mukak page tok..grenti geram jak jakk! aaaaaaaa.imannnnn...hehehe.

    ReplyDelete
  4. mmg susah sangat pun nak mencari blog myra ni...puas akak search akhirnya ke temu juga...skunk ni dah pakai ibu iman plak...dulu myra, nagacute...akak masih ingat masa myra pakai nagacute tu....

    ReplyDelete
  5. bunga,
    boh nyerin gilak neraislak makin madot lak... haha

    kak risa,
    sori kak.. dh ramai yg lost kontek skrg.. agaknya dhx berblogging lg kot

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥